verfarkas

budapesti huszonéves láz a világban

Friss topikok

  • csunderlik.péter: Szilikonpántokkal fojtanám meg azt, aki kitalálta, hogy ez milyen jó, és képes volt vele másokat i... (2008.07.18. 13:28) Melltartó Stop!

Linkblog

Archívum

Korlátolt Kigyúrt & Műkörmös-Szilikon majomparádé, avagy Balatonsound!

2008.07.16. 19:06 | verfarkas | Szólj hozzá!

 Ez is megvolt, de minek!

Najó igen, szeretem a fesztiválokat, és nem, nem szeretem a lakossági trance-t. Csalódás volt bezony. Kigyúrt Bélák és Szilikon Marikák tanácskozása a Sziget fesztivál pocskondiázása kapcsán, mert ott "sok a köcsög"....ha nem voltál szépen kidolgozott felsőizomzatú... fiúként, ha verést nem is,  számtalan beszólást és szemmel verést azért kaptál. Lányként a "jó a segged gizi" dívott. A zene pár okosságot leszámítva igazi ratyigatyi elektró, néhány slágerre már foggal herélő Pista bácsi is ropja a könyöklőben Bütyköspusztán.

A harmadik nap után, ha annyi szemét nem is volt (mert a fesztivál területén nem lehetett sátrazni) mint szigeten, a húgyszag édeskesernyés illata izgatta a parton pancsoló újkor reménységeit.

Azért a Fatboy koncert Izomcsattogtató Bélái szépen ropták White Stripes-ra, könnybe lábadt a szemem, még Fatboy Slim is az asztal alá bújt a meghatódottságtól.

Jövőre: nem, én maradok "igénytelen" szigetes 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://verfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr29571429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása